de ”statut social”

24 septembrie 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

 ·

Chiar nu mă interesează lansarea ”noilor” produse Apple. Care sunt nu tocmai noi. Compania a trecut la un program crâncen de adunat bani cu orice preț, trăgând de aceleași și aceleași produse, pe care le tot ”îmbunătățesc”, le declină în variante și variante, și le vând sectei de admiratori, care ar cumpăra și un căcat, dacă are ”mărul” pe el.

Idiotul ăla de-i șef acum la Apple a găsit că este momentul să spună că produsele lor nu sunt doar pentru bogați. Sigur, cum să nu! Și-și plânge de milă, pentru că nu câștigă cine știe ce de pe urma unui telefon sau a unui calculator. Că sunt companii care câștigă mai mult. O fi: producătorii de droguri, spre pildă. Deși applemania este și ea tot un drog.

Marea găselniță a Apple este faptul că s-a poziționat ca fiind una de ”statut social”. Dar se duce și asta, încet, încet…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign