Dar, vorba aceea: asta avem, cu asta defilăm…

25 iulie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Faptul că pe asasinul de la Munchen au reușit să-l dezlipească de radicalismul islamic, și să-l lipească, fie și aluziv, la extrema dreaptă europeană, nu înseamnă că nemții n-au probleme cu populația musulmană. Le au. Și ar trebui să se gândească la momentul în care cumpărarea păcii sociale nu va mai fi suficientă. Nu prea văd cum ar putea face să funcționeze ”creuzetul” pe termen scurt. Iar să te faci că nu vezi ce fac unii dintre ”oaspeți”, în speranța că-și vor ține mâinile departe nu doar de curul nemțoaicelor, ci și de trăgaciul armelor sau de declanșatoarele bombelor, e pură prostie.

Încă o dată se dovedește că, și atunci când vrea să fie altceva, Germania rămâne, politic vorbind, un pitic. Și să vezi douăzeci și șase de națiuni aliniate în spatele său, e de tot râsul. Dar, vorba aceea: asta avem, cu asta defilăm…

Tag-uri: ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign