Confuzie, numele tău e România!

03 noiembrie 2015 destin valah Istorie

Și, ca o perversă de pe Jii, Ponta le-a tras-o maxim cu demisia următorilor, în ordinea numerelor de pe tricou: Klaus Iohannis, Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea. Și, prin ricoșeu, lui Coldea și lui Kovesi.

Toată lumea este buimacă, și nimeni nu pare a avea un plan. Sunt ca niște muște bete. Au trimis oamenii în stradă? Foarte bine! Le-a pus scurt în brațe o criză cât casa, pe care nu știu cum s-o gestioneze. Și cum strada, odată stârnită, e greu de potolit, acum respectivii vor urma la rând. Că se simt încurajați de ”victorie”. Iar boii din stradă vor primi nota de plată odată cu următoarele facturi, în țara asta totul fiind evaluat în euro, sau legat de euro. Bine jucat!

Proștii și-o merită, indiferent că sunt din politică sau din ”societatea civilă”, cu epoleți sub ia strămoșească. Trăiască și înflorească! Muzica, maestre! Bagă ”Marșul funebru!” Plătește națiunea!

Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign