Ce se realizează? Nimic!

26 aprilie 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Voi vreți autostrăzi? Cine să le facă, bre? Cine? Exemplu: n-am apă. De ce? Pentru că o lucrare-inutilă, dar făcută cu bani europeni, să fie primit!-care a fost raportată ca finalizată în noiembrie, dar a durat până în decembrie, cam vreo două luni mai mult decât ar fi trebuit! se termină abia azi. Dacă se termină. Că de lucrat lucrează-se presupune că lucrează, când i-am văzut eu stăteau, filosofal-ardelenește, pe ciuci-doar doi năuci. De la minunata firmă ”Triada”. Al treilea o fi în concediu medical, pe motive de epuizare.

Ce se realizează? Nimic! Cică se separă coloanele de apă rece și de apă caldă între cele două scări. De ce, de vreme ce la intrarea pe coloane există de la început apometre, deci consumul este individualizat, iar centrala e în curtea blocului, practic NU are pierderi?

Bă, numai să nu ajungă la concluzia că avem cine știe ce șobolani protejați de lege, și trebuie să le facem tunel până la Bruxelles, c-am belit-o!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign