Când ungurii nu-i suportă pe unguri – câteva cifre despre toleranță

23 aprilie 2016 destin valah Istorie

M-a umflat râsul când am citit azi că 37% dintre ungurii din Ungaria nu vor să aibă drept vecini unguri din Transilvania.

Românii sunt în spatele homosexualilor și chinezilor din punctul de vedere al ungurilor; adică ungurii din Ungaria nu vor vecini homosexuali în proporție de 61%, chinezii sunt respinși de 59% dintre unguri, iar românii de 58%. Țiganii domină: 73% dintre unguri nu vor vecini țigani.

Studiul de care vorbesc a fost făcut pe problema antisemitismului și a reieșit că 32% dintre unguri au o poziție antisemită deși doar 8% știu câți evrei trăiesc în Ungaria. 20% dintre unguri cred că evreii din Ungaria ar trebui să emigreze. Majoritatea ungurilor antisemiți au studii superioare, locuri de muncă bine plătite și trăiesc în orașe mari. În JOBBIK 69% dintre membri sunt antisemiți.

Sursa cifrelor.

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign