Ca întotdeauna…

05 aprilie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Acum, fără glumă: dacă băieții ăia de-au poposit prin paradisurile fiscale s-au ouat acolo cu bani obținuți ilegal, să fie beliți. Nu e treaba mea. În fond, pot fi beliți foarte ușor: fără dumping fiscal. Oriunde te duci, din America în Pago-Pago, impozitele să fie aceleași, pentru venit, dividende sau profit. Și nu mai fuge nimeni de colo-colo, că nu are de ce. Altminteri o să tot vorbim despre mizeriile astea.

Cum însă nu există voință pentru așa ceva-deși nu e vorba despre ”guvern planetar!-vom tot avea parte de acțiuni propagandistice dintre cele mai inepte. De care lumea s-a săturat până peste cap. Pentru că ăia rămân cu banii, și restul cu nervii pe bigudiuri, iar sărăcia e, ca întotdeauna, bine-mersi, și are un viitor luminos. Ca întotdeauna…

Tag-uri: , ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign