Că ăia nu trăiesc cu o acadea dată de ei, o dată pe an?

29 mai 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Urăsc din toți rărunchii ipocrizia ticăloasă a ”elitelor” acestei nații de tâmpiți! Acum ”sărbătoresc” cu rânjete pe mutră ”Ziua copilului”, dar ori de câte ori este vorba de o politică publică destinată îmbunătățirii vieții copiilor, care copii au cea mai mare expunere la sărăcie extremă din toată Europa, încep să urle cât le țin bojocii: ”Jos comunismul! Pomană electorală! Corupție!”

Așa a fost și în cazul programului ”Cornul și laptele”, așa a fost în orice altă încercare de a corecta inechitățile care-i privesc pe copii. Avem bani pentru tot felul de fantezii. Nu avem bani pentru copii, pentru reducerea abandonului școlar, pentru combaterea muncii copiiilor. România are cea mai mare rată a ceea ce americanii numesc ”sărăcia din muncă”. Când dau salariile alea de doi lei, ipocriții care-și fac acum reclamă de ”Ziua Copiilor” nu știu că așa bagă și mai mult în sărăcie niște copii? Că ăia nu trăiesc cu o acadea dată de ei, o dată pe an?

Mi-e pur și simplu silă. Suntem cea mai jegoasă nație, și nimic n-o să ne schimbe!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign