Bravo, fă!

08 mai 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

”Guvernul așa-zis tehnocrat, adus la putere printr-o mișcare de stradă fără precedent în ultimii 25 de ani, generată de tragedia din clubul Colectiv, acel guvern pe care-l numeam „al nostru“, poate primul al nostru, al celor din stradă, iar nu al politicienilor, seamănă teribil de mult cu oricare dintre guvernele politice”.

Asta scrie una pe Contributors. ”Guvernul nostru, al celor din stradă”. Bravo, fă! Pe străzile României-mai peticite, mai cu gropi, mai cu noroi-sunt vreo 18 milioane de oameni, zilnic, fiecare cu ale lui. Al cui guvern, deci? Că ăia din stradă sunt cetățeni. Din patru în patru ani vin și votează. Așa dau țării un guvern. Legitim. Dacă vin vreo mie de nebuni, sau zece mii, și urlă, asta nu înseamnă că urletele lor sunt peste voința suverană a cetățenilor, exprimată prin vot. Așa ceva există doar în mintea unor elite cretine, care disprețuiesc profund democrația. Și, madam! Guvernul Cioloș e al serviciilor. Voi ați fost figuranți într-o piesă tembelă, iar de plătit imbecilitatea voastră o plătim noi toți, ceilalți. Și ferească Dumnezeu să iasă restul în stradă! Să vezi atunci urlete de rezistență!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign