Așadar, să stăm liniștiți.

16 ianuarie 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Cum își poate imagina cineva că, într-o țară, în care statul formal este practic anulat, și înlocuit cu ”statul profund”, un stat mafiot, corupția poate fi pusă sub control și combătută eficient? Cum ar combate corupția o mafie, când ea, mafia, este produsul corupției și există prin corupție?

Așadar, să stăm liniștiți. Nu e nimic bun în ceea ce se întâmplă. Pur și simplu o echipă de mafioți ia locul echipei care a condus până acum ”statul profund”. Faptul că se măcelăresc între ei nu e prilej de bucurie. O să tot numărăm, ca și până acum, victimele colaterale. Care vor fi mai multe ca până acum, că noua echipă are, întotdeauna, probleme, până își consolidează puterea, curăță locul de resturile vechiului ”sistem”, și își instalează fidelii. După care opresiunea va fi și mai cruntă, pentru că trebuie accentuat sentimentul de frică tuturor supușilor statului profund. Adică nouă, simplilor cetățeni, în esență. De o astfel de schimbare nici măcar nebunii nu se bucură.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign