Așa se stăpânește lumea: cu violență și lipsă totală de scrupule, fără milă de nimeni și de nimic!

02 decembrie 2015 destin valah Istorie

de Constantin Gheorghe

Ups! Ăia din ISIS nu mai sunt luptători pentru libertate? Îi belesc pe creștini? Aoleu! Păi, când se auzeau atâtea voci care spuneau asta, Occidentul și America răspundeau cu o tăcere asurzitoare. Iar prin România aceia care, timid, protestau și atrăgeau atenția asupra crimelor comise împotriva creștinilor din Siria și Irak, erau călcați în picioare de tot felul de pupincuriști euro-atlantici, acuzați că fac parte din falangele troglodiților din Biserica Ortodoxă. Acum, că și Scânteia Capitalismului se indignează și înfierează purificarea religioasă și masacrarea creștinilor din Orientul Apropiat, punem pariu că acuzatorii o dau cotită? Gunoaiele astea ar fi în stare să mănânce un butoi de rahat cu lingurița, dacă așa le-o cer stăpânii.

Ce au făcut americanii și unii occidentali în Orient, în Nordul Africii și în Ucraina cere un tribunal pentru judecarea crimelor împotriva umanității. Pentru că asta se întâmplă acolo, cu acordul și contribuția militară, bănească și umană a americanilor și europenilor. E cazul să ne fie teamă: demenții care au inventat și au susținut ISIS pot face asta oricând, împotriva oricui, dacă le iese ceva la afacerea asta. Grecii o simt primii în Europa. Urmăm noi, ăștia din Balcani. Și nu e departe ziua în care o vor lua-o în freză și ăia din Occident. Așa se stăpânește lumea: cu violență și lipsă totală de scrupule, fără milă de nimeni și de nimic!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign