FeaturedLifestyle

Află ce afecțiuni trădează poftele tale!

Organismul uman are proprietatea de a cere substanțele de care are nevoie. De aceea, dacă îți este poftă de anumite alimente în mod frecvent, este foarte posibil să primești semnale de alarmă cu privire la o serie de probleme.
De exemplu, pofta de pâine și alimente făinoase poate să denote faptul că ai nevoie de azot. Această substanță asigură o bună dezvoltare și funcționare a muschilor și de aceea este necesară vieții. Dacă nu vrei să mănânci pâine din cauză faptului că îngrașă, atunci o poți înlocui cu carne de pește gras sau fasole. Aceste alimente sunt foarte bogate în azot și consumate de trei ori pe săptămână îti asigură strictul necesar.
Dacă, în schimb, îți este poftă de cafea este foarte posibil să ai o carență de fier în organism. Totodată, poate însemna că nu consumi destul de multă sare și că ai și o carență de fosfor.
Aceste substanțe sunt esențiale în procesul metabolic, iar dacă nu vrei sa consumi cafea, pentru a te asigura că le ai în organism, poți consuma pește, ciuperci, salată verde și usturoi.
Pofta de ciocolată, una dintre cele mai des întâlnite, denota faptul că organismul tău are o lipsă de magneziu sau că ești anemic. Magneziul asigură o bună funcționare a sistemului nervos, iar pentru a asigura prezența lui în organism poți consuma migdale, soia și pește gras.
În orice caz, dacă vreuna dintre aceste pofte persistă prea mult, este recomandat un control medical pentru a afla exact ce anume este de făcut.
Sursă: Rador

Acasa

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button