FeaturedNews

Trăim în cea mai bună dintre lumi, în care profitul este Dumnezeul nostru!

sursa foto-www.20minutes.fr

Bă, ce ți-e și cu progresul ăsta! Vă mai aduceți aminte de scandalul puilor cu dioxină, crescuți prin Belgia? Care pui păpau nutrețuri concentrate, preparate cu ulei ars de transformator? Ei bine, faza asta a fost depășită! Acum avem maioneza preparată cu ulei de motor!

La originea acestei mizerii incredibile se află ucrainenii, cu care ne vom tot întâlni de aici înainte. Pentru că și europenii, și americanii, îi tot folosesc împotriva rușilor, le iartă toate crimele, și toate măgăriile. Deci băieții au vândut în Europa 40.000 de tone de ulei de floarea soarelui, ”dres” cu 280 de tone de ulei de motor! Ulei cu care s-au preparat tot felul de alimente, inclusiv pomenita maioneză. Iar minunata birocrație de la Bruxelles nu le-a scos de pe piață, pentru că nu prezintă o ”toxicitate periculoasă”!

”Autrement dit, les industriels et les distributeurs peuvent continuer à vendre les produits contaminés, tant qu’ils contiennent moins de 10% d’huile contaminée. Motif invoqué par la Répression des fraudes: «l’absence de toxicité aiguë». La Commission européenne, qui est à l’origine de la décision, explique au «Canard enchaîné» que l’huile de moteur incriminée n’est pas si dangereuse que ça: un homme de 60 kg peut en ingurgiter jusqu’à 1,2 gramme par jour sans risque. ”

Până unde au dis cinismul ticăloșii de la Bruxelles! Și se miră că lumea nu mai iubește ”Europa”, că s-a săturat de ea, de mizeriile ei? Trăim în cea mai bună dintre lumi, în care profitul este Dumnezeul nostru!

de Constantin Gheorghe

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button