FeaturedIstorie

Ținta nu e Raed Arafat. Ținta este sistemul public de sănătate.

Constantin Gheorghe

Ținta nu e Raed Arafat. Ținta este sistemul public de sănătate. De fapt, banul public. Pe scurt: băsescu a fost adus la putere de un grup de interese economice, care a urmărit din start jefuirea banului public.

Acest grup de interese economice nu a fost și nu este axat pe producție, și asta se vede din faptul că nu l-a interesat NICIO privatizare. Pe indivizi i-a interesat parazitarea sistemelor publice, de la sănătate la securitate, trecând prin energie și administrație. Din ce și-a scos Cocoș banii? Din parazitarea sistemului public de sănătate, și, prin Microsoft, din parazitarea administrațiilor centrală și locale.

Marea sa afacere-la grupul de interese mă refer-a fost cea a ”retrocedărilor”, Tot mecanismul, cu instituții, cu tot, a fost creat la cheie pentru ei. Cu sprijinul lui băsescu, al lui Tăriceanu-din păcate!-și al Monicăi Macovei. Și ei trebuie cercetați, pentru constituire de grup infracțional organizat.

Acum, că ANRP s-a prăbușit, și grupul nu mai poate scoate bani, sistemul energetic a început să fie decăpușat-deși e mult de lucru- și administrațiile tremură de frica DNA, tipilor le-a mai rămas sănătatea. Planul de acum era gata din 2011-2012. Cei care l-au întocmit lucrau la Cotroceni. Iar unul dintre autorii lui s-a aflat pe lista de ministeriabili a lui Cioloș.

De asta nu Arafat este ținta. Ținta sunt banii noștri. La care se va ajunge, fie că Arafat rămâne, fie că pleacă din minister. De asta este bine să punem mâna pe par. Ne apărăm pe noi, nu pe Arafat. Dacă rămâne în sistem, cu atât mai bine. Dar lupta este a noastră, pentru noi. Dacă mai înțelegem ce și cum…

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button