FeaturedIstorie

Soluția pentru anularea legii anti-fumat din România

În primul rând este nevoie de niște oameni hotărâți, care nu se tem de o amendă și au niște bani de cheltuit, timp de pierdut și vor să se amuze cu autoritățile. Deci, planul.

Oamenii hotărâți își fac un club. Îl înregistrează ca ONG, pentru promovarea lecturii, să zicem. Închiriază un spațiu, de preferat în centru, îl dotează cu mese, fotolii și tot ce mai este nevoie pentru lectură. Pe mese se pun scrumiere, este angajat un administrator și niște oameni care să mențină locul curat. Este nevoie și de un filtru serios pentru fumul de țigară. Accesul este exclusiv pentru membrii clubului, candidații trebuie să vină cu recomandare de la minim trei membri și să fie votați de restul, să zicem cu 75%. Deschis de la 14:00 la 24:00, wi-fi gratuit și prize pentru laptop. Cafea și sucuri la discreție, alcool își aduce fiecare de-acasă. Ai voie să aduci maxim un invitat pe zi. Cu site și newsletter și forum.

Și abia apoi poate să înceapă distracția. Să vină cu inspecții și ce vrea mușchii lor. Printre membrii fondatori avem nevoie de un avocat serios. Și facem contestații și scandal în presă. Dacă pierdem procesul (greu de crezut cu un avocat serios!) mergem la CEDO.

Dar de principiu nu primim inspectori, doar pe popa cu Crăciunul. Să vină cu mascații să spargă ușa. Dar v-am zis, e nevoie de oameni serioși.

http://www.kishiniov.eu/ro/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button