Nu, ”poporul” nu e tâmpit.

29 iunie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Ei bine, oricât ar părea de ciudat, cetățenii europeni vor mai multă Europa în viața lor. Dar ei înțeleg altceva prin asta decât înțeleg birocrații de la Bruxelles. Pe când birocrații vor mai mult transfer de suveranitate către ei, practic deposedarea cetățenilor de puterile lor, cetățenii doresc un model social mai bun, investiții mai multe din fonduri europene, infrastructuri și servicii publice mai bune, noi locuri de muncă, venituri mai mari.

Ruptura dintre cetățeni și guvernanți este mai puternici decât oricând în istoria CEE, respectiv a UE. Iar cei de la Bruxelles sunt incapabili să înțeleagă ceva din Brexit. Cum nu înțeleg nimic nici guvernanții britanici. Nu, ”poporul” nu e tâmpit. Pur și simplu are altă agendă decât birocrații. Și cum el, poporul, plătește muzica, așteaptă să mai audă și ce-i place lui, nu doar ce le place ălora care papă în restaurante cu trei stele Michelin. Nu e nimic greu de înțeles. Trebuie doar să vrei să înțelegi.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign