Momentul fondator la României ”lucrului bine făcut”

24 decembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe
 ·

Momentul fondator la României ”lucrului bine făcut” nu mai este jertfa celor care, în decembrie 1989, au înfăptuit o schimbare radicală de sistem politic, o Revoluție, care ne-a redat libertatea și posibilitatea de a trăi, cu bune și rele, într-o democrație. Nu, momentul ei fondator este moartea unor petrecăreți, într-o cârciumă sordidă, pe care lăcomia și cinismul unor patroni au transformat-o într-o capcană mortală. Pe morții din clubul ”Colectiv” se construiește un nou sistem politic și instituțional, care anulează jertfa celor din decembrie 1989, îngrădindu-ne libertățile și transformând democrația într-un spectacol sinistru.

Klaus Werner Iohannis s-a pus în fruntea noii ”revoluții”. Cu un cinism greu de suportat. Cu un dispreț față de oameni la fel de greu de imaginat, dar și de suportat. Ocupați cu porcăriile de zi cu zi, nu mai reacționăm la mersul tot mai rapid spre neant al acestei națiuni. Când ne vom trezi, va fi prea târziu. Vom schimba doar un coșmar cu un altul.

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign