FeaturedLifestyle

Gânduri pe care orice femeie le are înainte de prima întâlnire

Emoţiile şi agitaţia sunt de nelipsit atunci când te pregăteşti pentru prima întâlnire cu cineva de care îţi place şi în special dacă abia ai cunoscut acea persoană.
Încă de când stabiliţi întâlnirea începi să te întrebi cum va fi, dacă va merge bine, iar atunci când vine momentul pregătirilor stresul atinge punctul culminant. Astfel, de multe ori te trezeşti analizând fiecare detaliu al unui eveniment care nici măcar nu a avut loc încă şi gândindu-te la toate scenariile posibile, astfel încât să fii pregătită pentru orice. Am enumerat aici, aşadar, câteva gânduri pe care orice femeie la are înainte de o primă întâlnire:

„Mă întreb dacă şi el mi-a analizat profilul de Facebook”
Pentru că nici nu se pune problema să nu apelezi la prietenul tău, Google, înainte de a te întâlni cu el. Hei, ce interesant! O aveţi ca prietenă comună pe Diana. Să nu uit să aflu de unde o cunoaşte (într-un mod cum nu se poate mai subtil, bineînţeles) şi să par surprinsă atunci când îmi va vorbi despre ea.

„Nu am cu ce să mă îmbrac!”
Eterna şi inevitabila problemă. Rochia mea preferată este murdară, iar celelalte opţiuni nu sunt potrivite pentru această ocazie. Oare este prea târziu să mă duc la cumpărături? Off, va trebui să improvizez o ţinută corespunzătoare şi bineînţeles că nu îmi place nimic din ceea ce am în şifonier.

„Încă nu mi-am aranjat părul, aşa că nu am nicio şansă să ajung la timp”
Cum de s-a făcut aşa târziu? A, am stat pe internet 20 de minute. În regulă, trebuie să mă pun pe treabă, altfel o să întârzii mult prea mult şi va crede că sunt neserioasă.

„Poate ar trebui să anulez întâlnirea…”
Nu înţeleg cum este posibil ca nimic să nu meargă bine şi nici măcar nu a început întâlnirea. Am o durere de cap cumplită, machiajul este complet necooperant şi uitasem complet că în seara asta apare un nou episod din Homeland. Oare ar fi chiar atât de urât din partea mea să anulez în ultima clipă? Da, chiar ar fi. Ok, să ne adunăm şi să refacem machiajul …din nou.

2015-04-08-1428453459-2908174-MindHabits„Oare ar trebui să mă opresc la bancomat?”
Majoritatea bărbaţilor încă plătesc la prima întâlnire, dar nici nu vreau să mă duc acolo fără acoperire că doar mă laud că sunt o femeie modernă şi independentă. Bineînţeles că o să mă ofer să plătesc şi este posibil să accepte acea ofertă, iar eu voi fi total nepregătită. Pe de altă parte, dacă mă opresc şi la bancomat voi întârzia şi mai mult…

„Bineînţeles că este o umiditatea excesivă în seara asta”
Şi eu care aveam speranţe că voi ajunge cu o coafură intactă la restaurant, mai ales după ce mi-a luat 20 de minute să o aranjez. Ei bine, va trebui să mă împac cu gândul că voi arăta ca Chewbacca în mai puţin de 5 minute după ce ies din casă, dar partea bună este că la a doua întâlnire voi arăta şi mai bine decât acum.

„Ar trebui să mă gândesc la un subiect interesant de discuţie”
În cazul în care se împotmoleşte conversaţia nu vreau să mă emoţionez şi să încep să vorbesc despre vreme sau despre programarea mea la doctor de azi dimineaţă.

„Arăt superb”
Da, am spus-o. De fapt, am gândit-o, deşi nu strică să ţi-o spui şi cu voce tare pentru puţină încurajare. Părul este pe cât se poate de aranjat, machiajul este în sfârşit în regulă, rochia nu este murdară, afişez un zâmbet de milioane şi sunt gata de acţiune. Serios acum, cine nu ar vrea sa iasă cu mine?

sursa-http://bucurestifm.ro/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button