FeaturedLifestyle

Ești o femeie cu adevărat puternică?

Ce este o femeie puternică? Care sunt calităţile care îi aduc această putere? Cred că o asemenea femeie alege să fie definită de curajul ei şi de hotărârea de a trăi viaţa pe care şi-o doreşte, fără a se lăsa constrânsă de preconcepţii şi idei învechite despre ceea ce este adecvat.

Aceste femei îi intimidează pe cei încuiaţi la minte şi îi inspiră pe cei care îşi doresc să îşi trăiască viaţa cu pasiune şi să se bucure de independență. Ele se remarcă prin curaj, inteligenţă, încredere în propriile forţe şi energia cu care îi molipsesc pe cei din jurul lor.

Iată, aşadar, câteva obiceiuri şi atitudini pe care femeile puternice le adoptă în viaţa de zi cu zi:

casa - femeie1. Își cultivă viaţa pe care şi-o doresc

Fie că sunt singure, într-o relaţie sau au un statut mai complicat, ele îşi creează şi îşi menţin viaţa pe care vor să o trăiască. Chiar dacă nu sunt sută la sută sigure la început, găsesc motivaţia necesară pentru a merge la acel curs, a rezerva acel bilet de avion şi a încerca acel restaurant nou deoarece îşi dau seama că viaţa nu va sta în loc cât timp aşteaptă un partener cu care să împărtăşească aceste experienţe.

2. Fac ceea ce trebuie să facă

Cu toate că riscul de a nu reuşi sau de a primi un refuz există întotdeauna, o femeie puternică îşi va analiza opţiunile şi va face tot ceea ce poate pentru a obţine ce îşi doreşte. Femeile curajoase îşi vor depăşi frica pentru a iniţia o conversaţie cu o persoană străină, pentru a găsi un apartament potrivit sau pentru a cere o mărire de salariu atunci când crede de cuviinţă. Frica de eşec nu trebuie să te împiedice niciodată să profiţi de oportunităţile care se ivesc pentru că, după cum ştim cu toţii, acestea nu se ivesc prea des.

3. Nu se descurajează

Sunt puţini oameni în lume care pot spune că sunt complet mulţumiţi de ei înşişi din punct de vedere fizic sau în ceea ce priveşte viaţa lor. Femeile puternice acceptă faptul că întotdeauna va exista cineva mai frumos, mai deştept, mai slab sau cu mai mult succes şi nu se lasă descurajate sau stresate de acest aspect pentru că nu asta e ideea. Ideea este că nimeni nu este definit de un singur atribut, iar ceea ce contează este pachetul complet.

4. Nu au nevoie de un iubit, dar caută un partenercuplu barbat femeie cina romantica fericiti happy

Este o mare diferenţă între a avea cu adevărat nevoie de cineva pentru a fi fericit şi a-ţi dori un partener cu care să împarţi momentele fericite. Vedem filme şi auzim cântece de dragoste care ne spun cum o persoana nu poate trăi/ respira/ fi complet fără acel suflet-pereche. Atunci când eram adolescenţi ni se părea că nu este nimic mai adevărat, dar viaţa ne învaţă multe, iar toţi cei care au trecut printr-o despărţire de o persoană pe care o iubeau şi încă respiră perfect ştiu foarte bine că realitatea este cu totul diferită.

O femeie puternică nu numai că se simte perfect în propria companie, dar nu este dispusă să facă compromisuri cu privire la pasiunile, cariera sau oamenii apropiaţi pentru a acomoda un bărbat. Ceea ce caută ea este un partener în adevăratul sens al cuvântului, cineva care înţelege aceste realităţi, care o acceptă aşa cum e, care o respectă pe ea şi pe el înşişi şi care poate merge în aceeaşi direcţie.

5. Nu îşi pierd timpul cu regrete

Cu toţii ne-am aflat la un moment dat într-o situaţie în care ne doream să fi procedat altfel, dar adevărul este că singurul lucru bun pe care ţi-l poate aduce trecutul este o lecţie despre cum să faci lucrurile mai bine pentru tine pe viitor.

Cuplu-divort6. Ştiu când este momentul să plece

Atunci când o relaţie, un loc de muncă sau orice acţiune necesită un efort extraordinar fără a genera rezultate pe măsură, probabil că este momentul să faci o revizie a situaţiei în cauză şi să te gândeşti dacă nu cumva este momentul să renunţi. O femeie puternică înţelege că uneori este ok să nu perseverezi şi se adaptează situaţiei în consecinţă.

7. Sunt mândre de ele

O femeie puternică se priveşte pe ea însăşi ca pe o investiţie. De la etica muncii, la profesionalism şi eficienţă, la prieteniile ei, la o manichiură îngrijită, totul merită o investiţie de timp şi efort. Ea ştie că siguranţa de sine izvorăşte atât din intelect şi abilităţi, cât şi din aspectul îngrijit, aşa că are grijă ca întotdeauna să se poată mândri cu ceea ce face şi cu ceea ce este.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button