FeaturedLifestyle

Dulce sau sarat, picant sau amar?

Preferi dulcele? Ai un nivel de intelegere mult mai ridicat, ceea ce inseamna ca esti mult mai cooperant, manifesti compasiune fata de cei din jur si esti amabil! Daca iubesti dulcele esti mai placut. Probabil dulcele te energizeaza, lucru care ar putea sa explice de ce nicio sarcina nu ti se pare prea complicata!

Pizza 1Daca te lasi purtat de val si iti este destul de greu sa te concentrezi pe o sarcina data, e clar, esti iubitor de sare. Consumi pizza si cartofi prajiti! Consideri ca fortele exterioare, cum ar fi soarta, sunt cele care determina calea pe care trebuie sa o urmezi. Iei lucrurile ca atare si nu te consumi cu privire la ceea ce se intampla.

Daca iubesti mancarea picanta, preferi sa-ti asumi riscul pentru orice fel de situatie, nu doar in viata de zi cu zi, ci si atunci cand vine vorba de mancare! cafea

Preferi preparatele amare? Se pare ca ai tendinte usor rele. Asta inseamna ca daca, de exemplu, obisnuiesti sa bei cafea amara doar pentru a-i savura aroma sau esti pasionat de bere si nu de vin, probabil esti o fire usor narcisista, usor rautacioasa si te bucuri cand si daca moare si capra vecinului!

Acasa

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button