FeaturedIstorie

Ce ne place să batem câmpii, și să dezgropăm morții!

Ce ne place să batem câmpii, și să dezgropăm morții! Nu, România nu va ajunge un soi de lagăr condus de BOR, dacă se aprobă definiția dată familiei, în cazul în care Referendumul este omologat! Nu, nu va urma interzicerea avortului. Deși, sincer, dacă în România comunistă erau greu de procurat contraceptivele de orice fel, să apelezi acum aproape exclusiv la avort, în caz de sarcină nedorită, e caz de prostie cu spume!

Avocații avortului ar trebui să se gândească dracului la faptul că este o metodă invazivă, riscantă în extrem de multe moduri, și cu ecouri în psihicul ”beneficiarelor”. Fațeta asta a avortului e ținută bine ascunsă, nu se discută prea mult. E mai simplu să-i băgăm în p….a mă-sii pe preoți, care nu sunt de acord cu avortul! Numai că motivele lor sunt altele, mai degrabă de ordin moral, decât de ordin fiziologic. Doar că, până la morală, fiziologia ne omoară!

Văd că se face mare caz de ”educația sexuală”. Da, e necesară! Dar nu la orice vârstă, și doar în legătură cu aspectele reproducerii. Judecând după numărul de avorturi și de mame adolescente, până acum ”educația” a fost un dezastru. Și, ce să vezi, e cam la fel peste tot în lume. Ceva nu se potrivește. Nu știu ce, dar sigur nu e bine! O educație contraceptivă de calitate ne-ar scuti de multe belele. Și de costuri ale actului medical.

De fapt, NIMENI nu structurează dezbaterea despre tema Referendumului. Prilej pentru talibanii și lunaticii din ambele tabere să zburde pe câmpii și să debiteze tot felul de orori și de absurdități. Încep să cred că, de fapt, nimeni nu vrea să vadă reușita Referendumului. Un ”Da” majoritar i-ar încurca pe toți: și Biserica, și politicul, și societatea civilă. N-ar ști ce să facă după adoptarea modificării Constituției. Așa că hoardele de nebuni sunt tocmai bune pentru a scăpa de pisica moartă din bătătură. Asta e: nimic nu este ce pare a fi…

de Constantin Gheorghe

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button