Află cum poţi scăpa de insomnii!

29 decembrie 2015 destin valah Lifestyle
Sursa foto: expertbeacon.com

Alimentatia sănatoasa tratează insomniile. Nutriţioniştii spun că anumite tipuri de alimente ajută practic la inducerea somnului, în timp ce altele îl inhibă.

Un pahar cu lapte degresat băut seara, înainte de culcare, este unul dintre cele mai vechi şi eficiente remedii ale insomniei.

Legumele cu frunze verzi, cerealele, ciupercile, fructele şi seminţele sunt surse bogate de carbohidraţi complecşi si au un efect uşor sedativ deoarece cresc secreţia de serotonină, care induce somnul.

De asemenea, amestecat cu zeamă de lămâie, sucul de salată poate fi o băutură delicioasă, care induce în mod efectiv somnul.

În mod cert, înainte de culcare, trebuie evitate: cafeaua, ceaiul negru, alcoolul, ciocolata, alimentele condimentate şi cele conservate, mai spun medicii nutristionişti.

Insomnia reprezintă incapacitatea unei persoane de a adormi şi are cauze multiple precum viaţa stresantă, consumul excesiv de cofeină sau alcool sau regimul de viaţă dezordonat.

Sursă: Agerpres

http://bucurestifm.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign