Vă dați seama ce deranj e?

06 noiembrie 2017 destin valah Istorie

Doamne, câți tâmpiți și ticăloși în presa românească! Cum să vină, idioților, mai mulți bani la buget, pentru a susține măririle de salarii și pensii, câtă vreme prin trecerea tuturor contribuțiilor sociale în sarcina angajatului anvelopa salarială rămâne identică, iar unele impozite scad, pentru a păstra salariile nete identice cu acelea de acum? Nu de asta se schimbă lucrurile, ci pentru că așa tovarășii patroni vor binevoi să plătească în pizda mă-sii partea lor de contribuții sociale! Singurul răspuns scontat prin modificare este reducerea deficitelor bugetelor de pensii și de sănătate. Atât!

Vă dați seama ce deranj e, dacă jigodiile din ”mediul de afaceri” i-au mobilizat și pe tefelei, și pe ”liderii de sindicat”?! Și cum se poate guverna o țară care și-a pierdut suveranitatea…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign