Unde se mănâncă raci buni în Chișinău

19 februarie 2016 destin valah Lifestyle

Dacă ai un prieten bancher sau un prieten director – ori și mai bine un prieten director de bancă – poți mânca raci în Chișinău. La restaurantul U Cehov, îl găsiți pe lângă Circ.
La mai multe restaurante din Chișinău apar racii în meniu – însă practic nu-i au. Ca să fiți siguri că mâncați raci în ziua în care vreți asta este de preferat să vă faceți o rezervare la U Cehov și să spuneți că vreți raci.
Eu am fost cu câteva săptămâni în urmă: trei persoane, 2 kg de raci, parcă 10 beri în total – în jur de 1.200 de lei moldovenești, 220 de lei românești. Puțin cam scump pentru standardele din Chișinău, dar fezabil. Racii proaspeți, gustoși, n-a făcut nimeni bube, arată exact ca în poza de mai jos. Mujdeiul de mare angajament. Dacă ajung să mănânc raci prin alte părți în Chișinău vă anunț.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign