Statul român a ajuns o ficțiune.

11 octombrie 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Sigur nu realizăm în ce stare de degradare sunt instituțiile statului român. Care nu mai pot funcționa nici măcar în condiții normale. În caz de criză va fi un adevărat dezastru. Este o totală criză de autoritate. Numirile în funcție sunt făcute după ureche. Cei numiți sunt nulități, și profesionale, și manageriale. Între ei și masa angajaților nu mai există nicio legătură. Este feudalul și supușii lui, are drept de viață și de moarte!

În rândul angajaților nu mai există nicio coeziune, niciun fel de solidaritate. Rupturi generaționale, conflicte politice, lipsă de perspectivă. Nicio instituție nu mai are schema de personal completă. Nimeni nu se mai ocupă de pregătirea angajaților. Relațiile dintre instituții sunt practic nule, și oricum pervertite de conflictele din politică.

Statul român a ajuns o ficțiune. Iar tembelii din politică se bat pe cadavrul lui, crezând că mortul mai are vreo putere…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign