Stăpâne! Uite ce băieți buni suntem noi!

25 aprilie 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Înainte, dacă nu erai ”pe linie”, ți se dădea în cap cu versete din cursul de marxism-leninism-stalinism. Acum, dacă nu ești ”pe linie” ți se dă în cap cu versete din cursul de globalism corect politic. Sincer, m-am cam săturat! Cum face unul ceva, sar băieții și debitează clișee la foc automat! Care oricum nu rezolvă nimic! E doar pentru impresie artistică. Li se bagă deștele în ochi stăpânilor, cum fac tocilarii la școală, într-o turmă de loaze, cu tovarășul profesor: ”Stăpâne! Uite ce băieți buni suntem noi! Ce bine am învățat lecția! Și ce artistic recităm textele! Școală Stanislavski, și alta nu!”

PS: e vorba și de Ilie Năstase. Presimt că o să mă întrebați ce-mi veni. Evident, o mârlănie e o mârlănie. Și trebuie sancționată ca atare. Dar de aici până la modul grețos în care au sărit din baie tot felul de păcălici pupincuriști e cale lungă!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign