Uncategorized

Stăm în același cartier?

de Denisa Niță

– Domnișoara cu eclere. Stăm în același cartier?

Se oprește în fața mea, îmi zâmbește, și-i face semn cu capul prietenului de lângă. Eu sunt fata de la care ia ecleruri cu Ioana. Abia am ieșit din bloc și nu înțeleg ce se întâmplă. Cine dracu e Ioana?

Mă uit la el, geacă de fâș, un pic prea mare, blugi spălăciți, pe care îi strânge prea sus cu cureaua, și un vârtej în vârful capului. E puștiul care vine de fiecare dată cu o altă fată și le face întotdeauna cinste. Simt, când vine pe tura mea, empatie și compasiune.

Îmi explică tot acum. Ioana e colega de care îi place. A reușit să o scoată o dată la un ecler, dar nimic după. N-a mai vrut să iasă cu el. Așa că, după ce s-a sfătuit cu prietenul lui, ăsta de lângă el, a mai scos câteva colege la ecleruri, poate așa reacționează Ioana.

Azi se vede cu ea.

Ajung la serviciu, peste două ore vine și el. Cu Ioana. Ioana e înaltă, brunetă, ochi albaștri și buze cărnoase. Are acnee, dar rujul roșu de pe buze îmi distrage atenția de la orice. El scoate portofelul, se uită la ea și-mi face semn cu ochiul. Dispare orice fel de compasiune.

Duminică la lucru.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button