Stăm în același cartier?

12 decembrie 2015 destin valah Uncategorized
de Denisa Niță

– Domnișoara cu eclere. Stăm în același cartier?

Se oprește în fața mea, îmi zâmbește, și-i face semn cu capul prietenului de lângă. Eu sunt fata de la care ia ecleruri cu Ioana. Abia am ieșit din bloc și nu înțeleg ce se întâmplă. Cine dracu e Ioana?

Mă uit la el, geacă de fâș, un pic prea mare, blugi spălăciți, pe care îi strânge prea sus cu cureaua, și un vârtej în vârful capului. E puștiul care vine de fiecare dată cu o altă fată și le face întotdeauna cinste. Simt, când vine pe tura mea, empatie și compasiune.

Îmi explică tot acum. Ioana e colega de care îi place. A reușit să o scoată o dată la un ecler, dar nimic după. N-a mai vrut să iasă cu el. Așa că, după ce s-a sfătuit cu prietenul lui, ăsta de lângă el, a mai scos câteva colege la ecleruri, poate așa reacționează Ioana.

Azi se vede cu ea.

Ajung la serviciu, peste două ore vine și el. Cu Ioana. Ioana e înaltă, brunetă, ochi albaștri și buze cărnoase. Are acnee, dar rujul roșu de pe buze îmi distrage atenția de la orice. El scoate portofelul, se uită la ea și-mi face semn cu ochiul. Dispare orice fel de compasiune.

Duminică la lucru.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign