FeaturedIstorie

Și fiți fericiți că nu vă cresc salariile!

de Constantin Gheorghe

Al dracului stat! El e singurul care câștigă din creșterea salariului minim! Toți ceilalți pierd! Din ce în ce mai mulți cretini din țara asta repetă această mantră. Fără să-și pună întrebări. E un adevăr absolut: statul ticălos ne jupoaie, ne ia banii, ca să trăiască el bine! Statul fiind un zoi de zapciu, ceva…

Lăsând la o parte o minoritate agresivă și interesată, care ține discursul ăsta scelerat de 26 de ani, cei mai mulți români nu au nici cea mai vagă idee despre ce este statul, la ce folosește el, cum funcționează și cu ce. De asta prinde discursul, de-au ajuns sclavii să plângă de mila stăpânilor!

Știu, e un clișeu, dar proștii merită tot ce li se întâmplă. Scuza lipsei de informație nu există. Durerea în cur se plătește. Scump! Restul sunt povești. Dacă nouă nu ne pasă de viața noastră, de ce le-ar păsa altora?

Somn ușor! Și fiți fericiți că nu vă cresc salariile! Că ar avea de câștigat doar dușmanul, statul! Ar fi bine chiar să scadă, să i-o tragem dușmanului! Să moară, mama lui de stat!

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button