Ruda saraca se intoarce in oras!

24 octombrie 2017 destin valah Istorie
de Tudor Dumitrascu

Exista un job pe lumea asta care se numeste promo producer. Da, exact cum se aude, e unu care promoveaza show-uri de televiziune. Ce patetic, o sa spuna hipsterii care si-au vandut televizorul demult neimaginandu-si ca pe Netflix tot astia le vand toate tampeniile, ce veri desculti din provincie, o sa spuna publicitarii, suprasuficienti cu aceleasi trei cadre si doua cuvinte pe care le invart in eternele reclamele pentru medicamente, ce amatori, o sa spuna cinematograferii... ma rog, astia au ceva dreptate…, ce plm e aia o sa spuna tot restul lumii. E un job, la fel ca oricare altul dar eu cred ca este cel mai misto din lume asa ca m-am decis sa-l promovez! Deja sunt sigur ca n-o sa citeasca nimeni postul asta dar am sa insist.
De fapt asta e motivul pentru care am sa va si asasinez cu promo-uri, indiferent daca va intereseaza sau nu subiectul in cauza.

Pentru ca, daca reusesti sa faci publicitate cu procedee specifice filmului si cu resurse de televiziune, se numeste ca esti deasupra tuturor acestora. Daca reusesti! Daca reusesti de unul singur, fara echipe de zeci si sute de oameni ultraspecializati, tu cu un cameraman si cu o amarata de idee, sa convingi, sa produci si sa creezi lucruri memorabile, se numeste ca i-ai invins. Pe ei, regii bogati si rasfatati ai media.

E doar un cacat de orgoliu. Si ai parte de asta foarte rar. Dar daca reusesti…. N-o sa se intample nimic, doar simti cum ti se ridica privirea din pamant si ti se indreapta spatele. Iar asta uneori este cel mai de nepretuit sentiment.

Ruda saraca se intoarce in oras!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign