PS: nici maneliști de calitate nu mai avem!

01 ianuarie 2018 destin valah Istorie

Cred că este primul an când nu am văzut nimic, dar absolut nimic, din așa-zisele ”programe de Revelion”, produse de așa-zisele televiziuni din România. Înțeleg, din ce citesc pe aici, că a fost un fiasco total. De așteptat. Cei care le produc au rupt orice legătură reală cu publicul lor. Ce le spun agențiile de publicitate sunt doar abureli, în sos ”sociologic”.

Problema acestor programe este simplă: nu are cine scrie umor, altceva decât vulgarități cu tentă sexuală, înjurături la adresa politicienilor și multe, multe mojicii, nu are cine juca decent în astfel de programe, nu are cine le regiza, scenografii au dispărut din peisaj, și, în general, tot ce înseamnă producție de televiziune s-a deprofesionalizat. Pentru că se produc puține programe originale, actorii joacă extrem de puțin, de unde și lipsa de experiență, și, în general, totul se face la futu-i pomana, pe minima rezistență.

Unii vor zice că ”revelioanele tv” sunt comuniste, că e bine că am scăpat de ele. Or fi fost, nu știu. Știu că sunt atâtea televiziuni europene care stăpânesc la perfecție arta spectacolului de divertisment, livrând lucruri de calitate, profesionist realizate, care chiar sunt o sărbătoare. Ai noștri teleaști s-or fi uitând la ce fac alții? Sau le sunt suficiente bășinile din cap?

PS: nici maneliști de calitate nu mai avem!

de Constantin Gheorghe
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign