FeaturedIstorie

Oameni frumoși, oameni liberi care au protestat după tragedia de la Colectiv, „reprezentanții străzii și ai societății civile” v-au reprezentat la Președinte, acum e momentul să fiți reprezentați direct în Guvern!

Oameni frumoși, oameni liberi care au protestat după tragedia de la Colectiv, „reprezentanții străzii și ai societății civile” v-au reprezentat la Președinte, acum e momentul să fiți reprezentați direct în Guvern! Deja azi aflăm de al treilea caz de „lider al străzii” căruia i se propune funcție în Guvernul Cioloș. Până acum avem așa:

1. O propunere nepotrivită, apoi retrasă de la Ministerul Justiției: Cristina Guseth, director Freedom House România

2. Edmond Niculușcă, președinte ARCEN, a acceptat postul de Consilier pentru Comunicare și Spațiul Public în cadrul Cabinetului Ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu

3. Președintele Funky Citizens, Elena Calistru, e ofertată cu funcția de secretar de stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, condus de Victoria-Violeta Alexandru, fost director al Institutului pentru Politici Publice (IPP).

Toți cei trei „reprezentanți ai societății civile și ai străzii” au fost prezenți la discuțiile cu președintele Iohannis.

IMPORTANT: încă nu știm ce a discutat Iohannis cu „liderii străzii”, deoarece nu avem înregistrarea și mai mult, presa a fost dată afară la acel moment și nu a putut transmite în direct discuțiile. Niciunul dintre participanți nu a avut o problemă cu această lipsă frapantă de transparență din partea Președinției.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button