Oameni frumoși, oameni liberi care au protestat după tragedia de la Colectiv, „reprezentanții străzii și ai societății civile” v-au reprezentat la Președinte, acum e momentul să fiți reprezentați direct în Guvern!

25 noiembrie 2015 destin valah Istorie

Oameni frumoși, oameni liberi care au protestat după tragedia de la Colectiv, „reprezentanții străzii și ai societății civile” v-au reprezentat la Președinte, acum e momentul să fiți reprezentați direct în Guvern! Deja azi aflăm de al treilea caz de „lider al străzii” căruia i se propune funcție în Guvernul Cioloș. Până acum avem așa:

1. O propunere nepotrivită, apoi retrasă de la Ministerul Justiției: Cristina Guseth, director Freedom House România

2. Edmond Niculușcă, președinte ARCEN, a acceptat postul de Consilier pentru Comunicare și Spațiul Public în cadrul Cabinetului Ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu

3. Președintele Funky Citizens, Elena Calistru, e ofertată cu funcția de secretar de stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, condus de Victoria-Violeta Alexandru, fost director al Institutului pentru Politici Publice (IPP).

Toți cei trei „reprezentanți ai societății civile și ai străzii” au fost prezenți la discuțiile cu președintele Iohannis.

IMPORTANT: încă nu știm ce a discutat Iohannis cu „liderii străzii”, deoarece nu avem înregistrarea și mai mult, presa a fost dată afară la acel moment și nu a putut transmite în direct discuțiile. Niciunul dintre participanți nu a avut o problemă cu această lipsă frapantă de transparență din partea Președinției.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign