O bucată de ceafă la grătar și un șpriț ar fi suficiente!

13 noiembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

·

Pariu pe lada aia cu vin(bere?) și cele 15 friptane, primite mită de onorabilul domn comisar Mișu, că știu ce se va spune despre de ”dezastrul” economic lăsat de Ponta? ”Domnule, este un ticălos! A aplicat politici pro-ciclice, și a crescut economia, s-a supraîncălzit! Dacă îl lăsam pe nebun, în iulie 2016 PIB real depășea PIB potențial! Vă dați seama ce putea să ni se întâmple?

Așa că venim noi, și aplicăm măsuri anti-ciclice, cum scrie la manual! Creșterea economică trebuie ”ucisă”, ca să fie durabilă! La dracu! Nu putem merge pe consum! Trebuie să mergem pe producție și pe export! Gata și cu protecția socială, și cu măririle de salarii și pensii! Supply side e noul hit al teoriei economice!”

Doar că, ce să vezi? Ponta tot teoria ”supply side” a aplicat-o. Cu ceva grijă pentru redistribuție. Nu multă, că l-a durut în cur de ”social-democrație! Proștii sub clar de lună!

PS: nu, eu nu visez la Nobelul pentru economie! O bucată de ceafă la grătar și un șpriț ar fi suficiente!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign