Nu mă mai fac bine, deși mi-am luat-o în freză de atâtea ori!

05 mai 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Nu mă mai fac bine, deși mi-am luat-o în freză de atâtea ori! Cum fac o criză de patriotism, mă aleg cu una de stomac! M-a pus dracu să cumpăr niște roșii românești, din acelea țuguiate. Suspect de timpurii. Îl întreb pe idiot: ”Nu e prea devreme pentru ele?” Că a avut el nu-ș ce instalație de încălzire, că e un soi mai timpuriu, că s-au aliniat astrele mai nu știu cum. Mă rog, mi-am luat măsuri de precauție: am cumpărat doar una, de gust. Kila era dăcât 25 de lei! Trei kile de inimă de bou bulgărești, chiar înghițibile, cu toată coaja lor mai groasă.

Din gluma aia a naturii am mâncat doar o jumătate. Și acum mor de dureri de stomac! Trec peste hormonii ăia care accelerează ”coacerea”. Dar dracu știe ce chimicale a pus în apa de irigație, că zicea că are instalație d-aia jidănească, la picătură! Jidănească pe dracu! Un butoi de varză pe o capră, niște furtun, și chimicale cu ghiotura! Altminteri ”Cumpărați românește, muriți românește!”

M-am săturat de demagogie d-asta patriotardă ca de mere acre! Nu mai pot cu idioții ăștia! Nu trebuie să-ți omori cumpărătorii, după ce-i jupoi cu nesimțire, vânzându-le gunoi pe post de ”produse tradiționale”! Nu suntem oameni cinstiți, nici prin naștere, nici prin educație. Niște unii care-și doresc moartea caprei vecinului nu pot fi negustori cinstiți. Nu au cum!

Așa că trăiască țăranii turc, bulgar, sârb, sicilian, francez și spaniol! Cinste lor! Unde-am pus NoSpa?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign