Nu înțelegeam ce zice, dar nu conta.

16 ianuarie 2016 destin valah Cultura
de Denisa Niță

Ai mei s-au cunoscut la un an după ce a apărut albumul ăsta, la bairamul celui mai bun prieten al lui tata, Matei. Singurul din grup care avea casetofon, pentru că ta-su lucra nu știu unde și avea un unchi pe afară. Pe una din cele trei casete de la bairam, era și melodia asta, pe care tata a invitat-o la dans pe mama. Ea a refuzat politicos, că era logodită și, vorba aia, fată serioasă. Un an mai târziu, Matei a ajuns la nebuni, iar ai mei s-au căsătorit.

A fost, printre Queen și Michael Jackson, melodia de pe singura casetă pe care o aveam când ne-am luat prima combină. Și dansam pe ea când aspiram, cum văzusem în filme, cu un aspirator de două ori cât mine. Nu înțelegeam ce zice, dar nu conta. Apoi, a fost pe primul CD cu muzică, după ce mi-am luat computer.

Acum, ai mei s-au despărțit, dar o are fiecare în playlist-ul de pe telefon.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign