N-avem viitor, ca națiune și ca stat, n-avem viitor, ca simpli cetățeni. Pentru că nu vrem să avem.

28 noiembrie 2015 destin valah Istorie

de Constantin Gheorghe

Doamne, plină-i țara asta de cretini! Care nu înțeleg nimic din ce se întâmplă, care nu înțeleg cum funcționează lucrurile. Cum dracu să impui prin lege ce meserii și ce experiență trebuie să aibă un parlamentar, un ales, în general? Atunci de ce mai avem Constituție? De ce mai putem alege și fi aleși toți, fără discriminări?
Problema României nu vine de la politicienii ei, ci de la turma de imbecili care-și zic cetățeni! Și câtă vreme turma asta grohăie și se scaldă în căcat, ne va merge cum ne merge! Oricum eu nu-mi mai fac iluzii în legătură cu viitorul. N-avem viitor, ca națiune și ca stat, n-avem viitor, ca simpli cetățeni. Pentru că nu vrem să avem. Iar să vină alții să aibă grijă de viitorul nostru nici nu poate fi vorba.
Am decis să nu-mi mai pese de nimeni și de nimic. Să nu mă mai intereseze nimic. Dacă mai pot supraviețui, bine. Dacă nu, nu. Asta e! Drumul spre cimitir e și el un drum. La fel ca toate celelalte…

Tag-uri: , ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign