Înainte de corupție, prostia ucide în România.

15 decembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Cioloș este prost făcut grămadă! Să nu zică lumea că e continuatorul lui Ponta, n-a găsit altceva mai bun de făcut diferența decât să renunțe la calendarul de mărire a salariului minim. Asta deși, culmea!, invocatul ”mediu de afaceri” ridică din umeri și zice că nu e deranjat de mărire, că oricum mărirea era bugetată, și că abia i-a încurcat pe patroni cu așa ”inițiative”.

Nu e suficient să pescuiești de pe unde apuci vreo 20 de ”tehnocrați” și să botezi adunătura ”guvern”. Îți trebuie un proiect, un plan, o viziune. Astea sunt produsul politicului. Ne place sau nu. Guvernarea fără partide-că asta avem acum!-se numește dictatură. Așa că tinerii frumoși și liberi se pot felicita: au dat o lovitură de stat. Care a schimbat în rău România, i-a distrus sistemul politic-bun, rău, exista, se putea corecta-și o să dea cu economia de pământ. Înainte de corupție, prostia ucide în România. Și să scapi de proști ar însemna genocid…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign