Graficele tâmpite care îi excită pe atei

29 iunie 2016 destin valah Istorie

de

Un ateu se excită foarte ușor la un grafic, trebuie să fie ceva cu cifre, să arate ca o funcție – și gata, îi crește tensiunea, se umflă în gușă ca curcanul și începe să dea otrocol prin societate.

Aici de exemplu avem un grafic absolut cretin. Părerea mea este că majoritatea ateilor, mai ales cei militanți, sunt în realitate de o prostie rară.

grafic-idiot

Graficul de față vrea să ne spună că dacă nu ar fi existat creștinismul, apăi la ora asta eram direct Star Trek! Doar că loaza care a făcut graficul este de o incultură înspăimântătoare. Omul este sigur că evul mediu european a fost declanșat de creștinism, invaziile migratorilor în Imperiul Roman sunt lăsate deoparte (pun pariu că beleuzul este și susținător al primirii necondiționate de imigranți musulmani în Europa).

Apoi graficul acesta și cu avansul creștinismului lasă deoparte o chestie simplă. Bun, europenii s-au tâmpit între anii 500-1500, dar de ce nu s-au ocupat chinezii, sud-americanii sau africanii cu știința? Că pe ei nu i-a tulburat creștinismul. Nu mai spun de faptul că știința medievalilor chiar i-a depășit pe romani și greci, uitați-vă ce catedrale știau să construiască. Înainte de 1500 navigația europeană a depășit cu mult tot ce făceau grecii și romanii. Și mă opresc aici.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign