Lifestyle

Generația Millennials va avea cea mai mare putere de cumpărare, în câțiva ani (studiu)

Grupul Generației Millennials este cel care va avea cea mai mare putere de cumpărare, în câțiva ani, ceea ce înseamnă că acum este foarte important pentru fiecare producător și furnizor de servicii să câștige încrederea și banii acestor membri prin metode competitive, arată rezultatele sondajului ICERTIAS Best Buy Award Millenials 2017/2018.

„Din cauza acestor schimbări semnificative în tendințele curente, din ce în ce mai multe companii își îndreaptă activitățile de marketing spre generația Y-Millennials”, se menționează în document.

În cadrul topului producătorilor și furnizorilor de servicii din România, se află Unilever pe categoria calitate-preț, în timp ce Dacia a fost votată pe primul loc în categoria autoturismelor.

”Unilever a ajuns pe primul loc datorită raportului calitate-preț dintr-un total de 4 categorii care au participat la sondaj, acesta fiind cel mai bun rezultat pe care l-a obținut o companie în cercetare de piața Best Buy Award Millennials 2017/2018 în România. Dacia a fost votată pe primul loc în categoria autoturismelor, în timp ce Elseve este pe primul loc în categoria șampoanelor de păr. De asemenea, generația Millennials din România a decis că Zuzu este cel mai bun din categoria iaurturilor, iar Atifco este cel mai bun din categoria orezului în studiul independent de piață referitor la cel mai bun raport preț-calitate de pe piața românească”, menționează sursa citată.

 

„Generatia Millennials (cunoscută și ca Generația Y) reprezintă valul demografic care a urmat după Generația X. Nu există date precise pentru a delimita momentele de început și de sfârșit ale acestui val. Experții demografici și cercetătorii au stabilit ca referință anul nașterii între 1980 și a doua jumătate a anilor 1990 — începutul anilor 2000”, conform sursei citate.

Studiul relevă, totodată, că Generația Y se bazează pe informațiile disponibile pe Internet, pe părerile necunoscuților, acceptă cu ușurință produse și servicii noi, vor să fie inovatori, nu urmăritori, și determină creșterea și dezvoltarea economică.

Studiul de piață a fost realizat online pe piața românească în intervalul iunie — iulie 2017, pe un eșantion de 1.200 respondenți, cu vârste între 18 și 37 de ani.

AGERPRES

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button