gândirea lor în clișee…

06 decembrie 2017 destin valah Istorie

Guvernul nu fute! Asta e concluzia, după ce îi vezi/asculți pe hanaliștii neamului, care pun criza demografică în cârca guvernului. Hanaliști care critică la fel de înaript, în aceeași emisiune, măsurile sociale pro-natalitate, pe motiv că încurajează săracii să toarne plozi, și ăia sunt de proastă calitate fizică și morală.

Noi avem nevoie de copiii clasei de mijloc, frumoși, inteligenți, fătați cu valorile europene și euro-atlantice deja implantate, gata să ocupe cubiculele corporatiste și să-și dea viața pentru creșterea profitului corporației. Ăia săracii produc probleme: abandon școlar, infracționalitate, violență, trag pe nas sau își bagă în venă, ascultă manele, scuipă coji de semințe, și nu știu să facă nimic pentru profitul bunului capitalist global.

Ce bine ne-ar merge fără hanaliști și gândirea lor în clișee…

de Constantin Gheorghe
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign