FeaturedIstorie

Europa trebuie să-și închidă granițele

Să stabilim niște chestii: valul de musulmani care invadează Europa nu sunt refugiați, sunt imigranți. De ce le zic musulmani și nu sirieni, afgani, libieni etc.? Pentru că islamul este punctul lor comun. De ce le zic imigranți și nu refugiați? Pentru că băieții nu au nici o intenție să se întoarcă în țările de origine.

Și sunt câteva chestii clare. Europa nu poate primi fără control valuri de oameni. Sau poate primi fără control milioane de necunoscuți printre care se ascund zeci – sute – mii de băieți pregătiți să comită atentate – dar nu mai poate comenta nimeni că se petrec atentate teroriste.

Există și ideea că de ce ne freacă pe noi românii grija de imigranții musulmani? doar nu vor să vină în România! Da, dar sunt destui români prin Bruxelles, Paris și Londra – și riscă să moară. Cred că ar trebui să ne intereseze. Apoi România contribuie la bugetul UE și nu sunt de acord ca banii mei să fie folosiți pentru găzduirea unor băieți care se joacă bum-bum în numele Profetului.

Și totul a pornit de la Grecia. Ca să scape de presiunile pentru plata datoriilor, grecii au deschis granițele UE și a început tot bâlciul ăsta.

Iar băieții care vin nu au nici cea mai mică intenție să se adapteze la modul de viață european. Se ghetoizează, își construiesc propriile societăți, acumulează frustrări de marginali auto-excluși după care se aruncă în aer.

Chiar este timpul ca Europa să își închidă serios granițele.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button