Epidemia ”Pussygate” ia amploare globală.

14 ianuarie 2018 Andrei Slavuteanul Istorie

Epidemia ”Pussygate” ia amploare globală. Un tip de la France 2, Tex pe numele lui de scenă, animatorul unei emisiuni mai zgubilitice, se pare, a fost pus pe liber din cauza unei glume ”sexiste”. Care suna cam așa: ””Les gars, vous savez ce qu’on dit à une femme qui a déjà les deux yeux au beurre noir ? „On ne lui dit plus rien ! On vient déjà de lui expliquer deux fois !” În traducere: ”Băbăieți! Știți ce-i spuneți unei femei care are deja ochii învinețiți? Nimic! I s-a explicat deja de două ori!” Sigur, cam de cazarmă umorul, dar de când a ajuns asta o crimă?

Nu știu ce mă face să cred că, odată consumat subiectul ”curcubeu”, trebuia inventat ceva, un nou nou țel pentru ”progresiști”. Și a apărut ”hărțuirea sexuală”. Deocamdată mișcarea #metoo nu și-a înfipt drapelul pe Casa Albă, și nici pe Elysee. Apropo: ce stemă ar fi de pus pe steagul mișcării? O mătărângă și o foarfecă?

Progresismul este una dintre cele mai dezgustătoare minciuni ale epocii ăsteia ”digitale”. Este un soi de fugă de realitate. Niciun subiect serios, nimic de pe agenda celor care îndură din plin discriminarea economică și violența socială. Doar niște drepturi abstracte, ale unor grupuri sociale prefabricate, artificiale, fără consistență. Simple pretexte pentru un activism violent și intolerant, ca și mișcarea #rezist, sau #occupy, în fond cu nimic deosebite de #metoo sau LGBT. Elite în derivă, care nu mai pot oferi nimic altceva unei societăți fragmentate, decât noi motive de conflict.

de Constantin Gheorghe
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign