De la cartile de bucate si sfaturile mamei, la cea mai mare comunitate de gatit online

08 noiembrie 2015 destin valah Stiri

De la cartile de bucate si sfaturile mamei, la cea mai mare comunitate de gatit online

In tinerete incercam sa ne adaptam, sa traim momentul din plin si nu ne gandim prea mult la viitor si la un plan pentru anii ce vor urma. Acesta este un lucru normal si minunat in acea perioada, dar atunci cand vine si inevitabilul moment in care ne maturizam si devenim adulti trebuie sa punem anumite lucruri deoparte, sa le adaptam si apar lucruri pe care trebuie sa le adaugam in ecuatie.
De multe ori este necesar sa plecam de langa prietenii sau partenerii care nu ne fac bine, sa punem bani deoparte pentru viitorul nostru, sa ne cream o viata care sa ne implineasca si sa nu mai acordam atata atentie lucrurilor pe care le spune lumea despre noi pentru ca nu mai avem timp de asa ceva.
Acum suntem adulti si trebuie sa ne traim viata cu pasiune si cu un scop, chiar si momentele in care stam ore in sir pe canapea uitandu-ne la serialul preferat.

http://bucurestifm.ro

Tag-uri: ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign