Cu niște gunoaie ca voi s-a dus dracului ideea de liberalism în țara asta!

03 februarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Turcan, și curca e mai deșteaptă decât tine! Iar curca e o pasăre etalon al tâmpeniei! Acum și la ”coloane oficiale” etalonul e Ciolannis? Iar cine folosește ”coloana” mai des decât el trebuie pedepsit, vacă neagră?

Ia hai să modificăm Constituția, și să scriem în ea de câte însoțiri are dreptul să beneficieze președintele, premierul și restul găștii! Să nu se simtă Președintele defavorizat! Are cel mai mare salariu, să aibă și coloana cea mai mare și mai tare!

Bă, tâmpiților! În țara asta se moare de foame, sunt milioane de săraci, avem atâtea probleme, și pe voi vă fute grija că s-a plimbat unul mai mult decât președintele? Voi sunteți partidul care a fost al Brătienilor? Cu niște gunoaie ca voi s-a dus dracului ideea de liberalism în țara asta! Sinecurism scrie pe voi, dobitocilor! Gunoaielor!

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign