FeaturedIstorie

Cifre oficiale: 75% dintre imigranți sunt bărbați

ONU a publicat ceva statistici despre valul de imigranți din acest an: după cum bine au observat foarte mulți majoritatea sunt bărbați. În proporție de 75% ca să fiu precis. Doar un sfert dintre imigranți sunt femei și copii.

Pe de o parte este de înțeles că într-o aventură ca asta să plece mai mulți bărbați. Însă o altă remarcă absolut corectă este că au un bagaj minim cu ei. Nu par refugiați care încearcă să salveze ceva din gospodăriile distruse de război, au un bagaj minim (corect, au traversat marea, nu aveau unde să-și pună bunuri inutile). Dar și la traversare, în ciuda articolelor pline de compasiune, aceasta pare destul de bine organizată din moment ce au trecut în Europa aproape jumătate de milion de oameni în trei luni de zile. Nu știu câte instituții din România ar fi capabile să organizeze un astfel de exod. Numărul lor este dublu față de anul trecut. Ruta principală este Grecia care și-a deschis granițele în ultimele 3 luni, momentul în care a izbucnit valul de imigrație.

Rămân la părerea mea: nu este vorba de refugiați, avem de-a face cu un val de coloniști. Toate cifrele le găsiți aici. Click pe imaginea de mai jos pentru o copie a graficului dacă nu funcționează linkul de mai sus.

screencapture-data-unhcr-org-mediterranean-regional-html-1441691355256

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button