Chiar nu văd de ce.

03 iulie 2016 destin valah Lifestyle
de Constantin Gheorghe

A avut loc primul accident cu o mașină electrică Tesla, aflată în regim de condus autonom. Un camion cu o remorcă foarte înaltă, vopsită în alb, a virat la stânga, și sistemul de detectare, orbit de soare, de culoarea albă, și înșelat de înălțimea mare a semiremorcii, nu a comandat frânarea.

Asta mă face să mă întreb: în afară de dorința de a demonstra că putem face (aproape) orice, cu tehnologiile care ne stau la îndemână, de ce am folosi un astfel de sistem pe o mașină? Dacă nu vreau să conduc, mă urc frumușel în taxi, autobuz, troleibuz, tramvai, metrou, tren, avion, și mă duc dracului unde am treabă. De ce ar fi mai comod cu un astfel de sistem, pe care, chiar și perfecționat, îl pot înșela o mulțime de lucruri? Chiar nu văd de ce. Plăcerea este nu plimbarea, ci condusul. Dacă vreau doar plimbare, vezi mai sus.

Probabil că automobilele autonome au drept obiectiv să ducă la un alt nivel sexul în mașină. Altminteri nu se justifică.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign