Cele mai neinspirate cadouri de Crăciun primite de femei

13 decembrie 2015 destin valah Stiri

Creme de epilat, aparate pentru îndepărtarea părului din nas şi drujbe se numără printre cele mai neinspirate cadouri de Crăciun primite de femei de la partenerii lor de viaţă. Alte daruri care au ajuns direct în coşurile de gunoi sunt cremele anticelulitice, cântarele și undiţele pentru pescuit.

Anii de dezamăgire au dus la apariţia unei noi tendinţe – astăzi, 40% dintre femei îşi aleg singure cadourile de Crăciun. Una din trei femei returnează la magazin cadoul ales de soţ sau de iubit înainte de sfârşitul sărbătorilor de iarnă. Una din cinci doamne sau domnişoare recunoaşte că dăruieşte altcuiva cadoul neinspirat primit de la partener, iar una din zece mărturiseşte că îl vinde pe reţeaua eBay.

30% dintre femei preferă să nu-şi manifeste dezamăgirea faţă de soţ sau iubit. Un sfert dintre reprezentantele sexului frumos recunosc că poartă sau utilizează cadoul neinspirat pentru a nu răni sentimentele partenerului.

Studiul a fost realizat cu participarea a 3.000 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani şi a fost comandat de site-ul LatestinBeauty.com, pentru a evidenţia dificultăţile pe care le întâmpină mulţi bărbaţi în alegerea darului perfect pentru soţiile sau iubitele lor.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign