FeaturedLifestyle

Ce păţesc persoanele nehotărâte

Singurul lucru pe care o femeie nehotărâtă îl ştie cu siguranţă este că nu se poate decide cu privire la nimic, iar încercarea de a lua deciziile corecte zi de zi provoacă dureri de cap echivalente cu cea a unei mahmureli groaznice.

Dacă şi tu întâmpini aceste dificultăţi în viaţa de zi cu zi, trebuie să ştii că nu eşti singură.

Femeie-dieta1. Pare imposibil să te decizi ce vrei să mănânci

A fi nevoit să stai într-un restaurant cu un meniu de trei pagini în mână ar trebui să fie considerat un act de cruzime. Să îmi iau doar un fel de mâncare sau să comand mai întâi un aperitiv? Şi ce ar trebuie să comand din fiecare? Să rămân la opţiunea mai sănătoasă sau să îmi fac pofta şi să îmi iau ceva total nesănătos? Oricare mi-ar fi alegerea, sunt sigură că o voi regreta în secunda în care voi vedea farfuriile celorlalţi, aşa că nu mai contează de fapt. Întregul proces este un coşmar interminabil, atât pentru mine, cât şi pentru cei din jur.

2. Să ies în oraş sau să stau în casă?

Tema recurentă a acestei poveşti este bătălia între nevoia şi dorinţa de a socializa cu cei din jur. Mai mult, numai gândul că va trebui să iau un milion de decizii cu privire la pregătirile pentru o seară în oraş îmi provoacă ameţeli.

3. Dacă ieşim în oraş, nu vă bazaţi pe mine să organizez seara

După ce am luat decizia de a ieşi nu mai puteţi avea pretenţii de la mine pentru a decide unde să mergem şi ce să facem pentru că sunt deja epuizată. A trebuit să îmi fac părul, să îmi aleg machiajul şi să probez nenumărate ţinute şi consider că este suficient pe ziua de azi. Predau ştafeta deciziilor mai departe.

4. Niciodată nu ai cu ce să te îmbracifemeie tanara haine

Cu toate că este incredibil de dificil să te hotărăşti cu ce vrei să te îmbraci, poţi decide într-o clipită că nu suporţi nimic din ce este în şifonierul tău. Nimic nu arată cum trebuie şi nimic nu se potriveşte ocaziei. Şi dacă se schimbă vremea sau toate prietenele tale sunt îmbrăcate elegant, iar tu nu? Trebuie să fii pregătită să încerci fiecare ţinută pe care o ai de mai multe ori înainte de a lua orice fel de decizie. Asta e treabă serioasă, nu glumă.

5. Cumpărăturile

Nu contează ce cumperi, cert este că îţi vei analiza fiecare opţiune vreme îndelungată. Chiar şi ceva simplu precum pasta de dinţi necesită o comparare a preţurilor, calităţii şi beneficiilor fiecărei marcă de pe raft. Ce să mai spun despre deciziile mari precum o pereche nouă de blugi sau o piesă de mobilier, care au loc doar după dezbateri îndelungi cu tine însuţi, gândindu-te dacă ai nevoie de acel obiect sau dacă îţi place suficient de mult.

6. Deciziile majore de viaţă sunt pură agonie

Dacă alegerea unei ţinute în fiecare dimineaţă este obositor, atunci luarea unei decizii cu privire la viitorul tău este de-a dreptul criminal. Fiecare proces de a lua o hotărâre pe care o iei cu privire la educaţia ta, viaţa personală, familie şi carieră este un chin şi chiar şi atunci când te decizi apar îndoieli care te vor face să regândeşti întreaga situaţie. Să îţi plănuieşti ziua este una, iar să îţi plănuieşti viaţa este cu totul altă mâncare de peşte.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button