Cultura

Ce îşi doresc femeile?

My.Roxa

 

Ce îşi doresc femeile? Sau mai bine spus: ce îşi doresc femeile de la bărbaţi?

Să dea naiba dacă ştiu! :)) Aşa că am sa încep prin a scrie ce îşi doreşte o femeie din punctul meu de vedere.

Păi eu cred că…totul.  Da, vrem totul! Trist, nu? Însă cred că aşa ne naştem şi asta nu se poate schimba.

De mici ni s-a inoculat ideea de a sta cu cel mai bun, de unde şi aşteptările mult prea mari, uitând că cel de lângă noi nu este Superman.

Vrem totul. Vrem fericire, dragoste eternă, pasiune, sex fantastic, carieră (normal!), bani, lipsa grijii zilei de mâine…

Însă ce este mai important?

E adevărat că am putea să le avem pe toate, însă de fiecare dată va fi un capitol care va scârţâi din toate încheieturile lui.    Aşa că cel mai sănătos este să facem cumva şi să încercăm să echilibrăm balanţa cât de cât. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să te mulţumeşti cu puţin, dar încrederea în propria persoană şi ambiţia reprezintă cheia succesului, în viziunea mea.

Să trec la capitolul „aşteptările unei femei de la un bărbat” ca să nu mai deraiez ca tramvaiul.

Păi cred că orice femeie îşi doreşte ca bărbatul ei să aibă ochi doar pentru ea, în trei cuvinte aşa, să fie dovedit de săgeata lui Eros.

O femeie vrea atenţie. Un mesaj drăguţ, un simplu „Te iubesc” (deşi eu sunt amatoare de fapte mai mult), un sărut pe furiş, o atingere…

Fiecare femeie, fiecare om simte însă în felul ei/lui. Ceea ce mi se potriveşte mie, alteia i se poate părea cu mai puţină greutate. Până la urmă, cred că tot ce contează cu adevărat, este cunoaşterea partenerului şi atunci eşti asigurat cât de cât.

Ai simţit vreodată că ai nevoie doar de o îmbrăţişare? Ai simţit că vrei doar ca persoana dragă să te strângă tare, tare în braţe? Pun pariu că da.

Buuun, să trec mai departe. Nu fi băiatul mamei, măi Oedip! Opreşte-te cu comparaţiile gen: „Nu faci curăţenie cum face mama!”, ” Mama găteşte mai bine!”, ” Sunt supărat, plec la mama!” Urâm asta!

E adevărat că tonul face muzica şi poate că în alt context, cu anumite argumente spuse cu o voce blândă, poţi obţine tot ceea ce doreşti.

Fiind la capitolul comparaţii: te rog , nu mă compara cu fosta! Nu sunt ea, ea nu este eu, nu vreau să fiu ca ea, obişnuieste-te sau dispari fuguţa.

Ca să sintetizez aşa un pic, în relaţii femeile sunt fericite datorită unor gesturi simple ale bărbaţilor, după cum spuneam. Eu aş pune patru puncte pe listă şi anume: atenţie, gesturi tandre, apreciere şi timp.

Vezi tu, bărbate, nu strică un pic de bune maniere, nu aştepta să treacă trei zile ca să o suni să o întrebi de sănătate… Aceste detalii care ţie ţi se pot părea lipsite de importanţa pot face diferenţa între tine şi următorul.

Sunt momente romantice pe care o femeie le poate vedea la alţii sau în filme şi şi le doreşte şi ea. Momente în care e posibil să concluzioneze că bărbaţii nu mai sunt ca altă dată (am mai scris despre asta). Sunt gesturi pe care le poate vedea în altă parte şi pentru care le va considera norocoase pe altele. Sunt acele lucruri pe care o femeie va dori ca tu să le ştii. Poate ca aşa tu vei reprezenta casa sufletului ei, cine ştie?

Închei: „Femeia e mâncare pentru zei, gătită de diavoli”.

 

Ce îşi doresc femeile?

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button