Cultura

Ce faci dacă Mr. Right este Mr. Wrong?

My.Roxa

 

Câte dintre noi îl caută pe Mr. Right şi sfârşesc prin a se da cu capul de pereti că l-au nimerit fix pe ăla care nu trebuie?

Eu zic aşa: nu există Mr. Right. Sau există, dar doar în capul nostru. Pe lumea asta poţi să întâlneşti doar oameni normali care, dacă eşti norocoasă, îţi pot satisface cele mai multe dintre dorinţe. Asta însă, nu îţi dă dreptul să-i încerci pe toţi ca să-l nimereşti în final pe-ăla bun.

Datorită unor traume suferite în copilărie, cele mai multe dintre noi au un nivel de stimă foarte scăzut. Şi de-aici alegerea partenerilor greşiţi. Nu este o regulă, însă de obicei cam aşa se întâmplă.

Câteodată ne îndrăgostim atât de tare, încât nu mai gândim corect şi ajungem fix în braţele acelui domn Wrong. În cazul ăsta pune-ţi câteva cuburi de gheaţă pe locurile încinse,dă-ţi două palme şi vezi-ţi de drum!

Sau mai bine, într-adevăr mai greu de realizat, scanează-l repede. Încearcă să nu te îndrăgosteşti lulea până nu vezi exact cu cine ai de-a face şi păstreaza-ţi obiectivitatea cât de cât.

La începutul relaţiei trebuie să încerci să-l citeşti printre rânduri şi să vezi dacă poţi investi sentimente. O fi el învăluit în mister, însă până la urmă îl vei descifra.

E adevărat că fiecare avem nevoie de cineva. Omului nu îi place singurătatea. Însă mai bine singur decât să ai parte de o singurătate în doi, zic. Şi e, de-asemenea, adevărat că orice fetiţă visează la mister Right. Doar că cineva a prostit-o şi a uitat să pună acel cuvant preţios în urma cuvântului „right”. Şi anume „now”.

Mr. Wrong sau Mr. Right, femeile iubesc să fie iubite. Mr. Wrong îţi poate face corpul să tremure şi mintea să o ia razna, dar zâmbetul pe buze vine de la Mr. Right. Vezi însă să nu dai peste Mr. Always Right!

Femeile nu sunt neapărat atrase de ceea ce nu pot avea. Aş spune că sunt, mai degrabă, atrase de ceea ce pot avea şi nu au. „Fetele bune”, să zicem, iubesc pe toată lumea, nu băieţii răi (concepţie des întâlnită), fetele bune iubesc oamenii, slăbiciunea pentru răutate înseamnă cu totul altceva!

Fetele bune au o parte a lor rea pe care nu şi-o manifestă, una interioară. Societatea, familia, educaţia, iar în unele cazuri chiar egoismul nu le permite să fie ele cele care săvârşesc păcatul, însă sunt împăcate când îl săvârşeşte ” jumătatea lor”.

Ca o concluzie aşa: realitatea poate prezenta tărâmuri însorite. Gândeşte-te cât de important e să-ţi petreci timpul lângă cineva compatibil sufleteşte şi trupeşte, lângă cel care te învaţă să iubeşti şi să te iubeşti. Iar ca şi un sfat pe care şi eu îl urmez ca şi femeie: lasă deoparte toţi neciopliţii doar pentru că ai nevoie de o îmbrăţişare şi conservă-ţi energia şi sentimentele pentru a le oferi persoanei lângă care te simţi cu adevărat împlinită şi fericită.

 

Ce faci dacă Mr. Right este Mr. Wrong?

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button