Când vă spuneam că suntem cel mai mare balamuc din lume cu pacienții în libertate…

01 februarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Culmea tehnocrației: ministrul Culturii nu vrea să le dea bani-alocați prin Lege!-revistelor de cultură, pentru că trebuie să întrebe Consiliul Concurenței, nu cumva să fie distorsionat mediul concurențial. Bă, ești zdravăn la cap? Concurență? Care concurență? Că sunt dați bani și revistelor gen ”Dilema Veche”, nu doar celor care țin de Uniunile de Creație. Care Uniuni, la rândul lor, sunt publice, dar private, nu de stat!

Păi, în logica asta, să terminăm dracului și cu teatrele publice, că subvențiile deformează concurența cu acelea private. Să tăiem și banii dați industriei cinematografice. Și tot așa. Eu zic să vindem tot ce avem, să desființăm Ministerul Culturii, și să proclamăm victoria definitivă a capitalismului în România!

Când vă spuneam că suntem cel mai mare balamuc din lume cu pacienții în libertate…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign