FeaturedIstorie

Cam câți băieți care zbiară ”Allahu akbar” vreți să băgăm în Europa?

Stângiștii sunt simpatici, mai ales când practică șantajul sentimental. De exemplu în cazul crizei refugiaților care invadează Balcanii vedem prin presă doar imagini emoționante și citim doar povești lacrimogene. Dar chestia nu e așa simplă.

Trebuie să ne fie milă de suferințele refugiaților, trebuie să-i ajutăm. Guvernele europene să facă bine să scoată banii și repede, iar bestiile de polițiști care au încercat să-și facă datoria trebuie pedepsiți de urgență.

Însă există și alte imagini. Precum filmarea de mai jos dintr-o tabără de refugiați din Ungaria. Băieții zbiară din toți bojocii ”Allahu akbar!”. Naiba știe de ce, poate că au primit pachete cu mâncare de la Crucea Roșie și i-a enervat semnul crucii. Priviți-i cu atenție și apoi ascultați-i pe stângiști lăcrimoși, apoi iar priviți clipul și din nou ascultați-i pe lăcrimoși. După care puteți lua o decizie, dacă îi vreți sau nu pe băieții ăștia în Europa.

Turcia a dat drumul la conducta cu refugiați din lumea musulmană care vor să se stabilească în Europa occidentală. Grecia nu are guvern și cum grecii sunt puțin supărați pe germani cred că au instalat indicatoare pentru refugiați, să le arate drumul cel mai scurt spre Germania. Câți sunt? Doar Profetul știe cu siguranță. Informațiile oficiale vorbesc de cifre în jurul a 10.000 de oameni zilnic. Cam câți poate ține Europa?

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button